BU SİTE NEDEN VAR???

Ülkemizin ekonomik sorunları ve işsizlik sorununa çözüm üretmek amacıyla oluşturduğum projemi sizlerle paylaşmak ve fikrinizi almak için...
TRimece Projesini öğrenmek için lütfen tıklayın...

13 Nisan 2008 Pazar

ALIN SİZE BİR TASARRUF YONTEMİ DAHA..!


Yine elime ulaşan bir maili sizinle paylaşmak istiyorum:

ATIK YAĞLAR !!!

Eklediğim afiş bir şirketin afişi amacım reklam yapmak değil ama madem bukadar önemli bir iş yapıyorlar varsın reklamları oluyorsa da olsun.
Bu kampanyayı tüm kalbimle destekliyor ve blog okurlarımın da desteğini talep ediyorum. Bugünden itibaren hergün yaşadığım şehrin belediyelerine mail atarak bu tasarruf ve geri dönüşüm tekniğini uygalamaya davet edeceğim. Sizde belediyenizi bu şekilde rahatsız! edin lütfen. Oldukça önemli bir kazanım olacak bizler için.
Bahsi geçen rakamlar çok ciddi rakamlar!!!

Daha detaylı bilgi almanız için sitenin linkini veriyorum:
www.ezici.com.tr( buraya tıklayın)

afişteki yazıları okuyamayanlar için:

" SAKIN DUYARSIZ KALMAYIN!

Lavabodan dökülen 1 litre bitkisel atık yağ, 1milyon litre suyu kirletmektedir ve yeraltı su kaynaklarına sızarak doğal yaşamın dengesini bozmaktadır.Bitkisel atık yağlar,atık su toplama sistemlerinde(kanalizasyon ve kollektör) daralma ve tıkanmalara neden olmakta, denizlerde denizanası oluşumunu artırarak çevre kirliliğini hızlandırmaktadır.
Ülkemiz, yıllık 1.650.000 ton bitkisel yağ tüketimiyle Avrupa'nın üçüncü bitkisel yağ kullanan ülkesidir. Buna istinaden her yıl 350.000 ton bitkisel atık yağ doğaya bırakılmaktadır. Bu miktardaki bitkisel atık yağı toplayarak biodizele dönüştürüp,yıllık 750 milyon USD petrol ithalatını önlemek ve bu şekilde doğayı korumak elimizde... Bu konuyla ilgili, 444 28 45 numaralı "Alo Atık Hattı"ndan bize ulaşın, biriktirdiğiniz 5lt. ve üzeri bitkisel atık yağlarınızı,özel aracımızla adresinizden alalım.
Bu atık yağları, biodizele dönüştürüp gelecek nesillere yaşanılır bir çevre bırakalım...


Biz Türkiye'nin bitkisel atık yağlarını topluyoruz... Biodizel'e dönüştürüp ülke ekonomisine katkıda bulunuyoruz...

Temiz bir çevre, yaşanılır bir dünya için
yaşam mucizesi suyumuzu kirletmeyelim

Bitkisel atık yağlarınızı lütfen lavabolara dökmeyiniz!.."

Haydi tüm belediyeleri mail yağmuruna tutalım ve biran önce ülke bazında kazanmaya başlayalım...



Hiç yorum yok: