BU SİTE NEDEN VAR???

Ülkemizin ekonomik sorunları ve işsizlik sorununa çözüm üretmek amacıyla oluşturduğum projemi sizlerle paylaşmak ve fikrinizi almak için...
TRimece Projesini öğrenmek için lütfen tıklayın...

23 Nisan 2008 Çarşamba

AFERİN TURK TELEKOM...

Bugün telefon faturam geldi. Zarfı açtığımda gördüğüm bilgilendirme afişi beni sevindirdi. Siz TRimece takipçilerini ve TRimece Projesini de ilgilendirdiği için sizlerle paylaşma gereği duydum.
Başlık aynen şu:
"HAYDİ TÜRKİYE e-fatura kullanalım milyonlarca ağacı KURTARALIM"
Normalde bu tarz bilgilendirme yöntemlerini şiddetle eleştiririm. Ağaç kurtarmanın ilanını ağaç kestirmeye neden olacak bir yöntemle yaptıkları için! Fakat niyetlerinin iyimser olmasından dolayı sadece az düşünülmüş doğru eylem tanımını yapıp can-ı gönülden destekliyorum bu projeyi.Hernekadar oldukça geç kalmış bir hareket bile olsa zararın neresinden dönersen kardır mantığıyla aferin Türk Telekom! diyorum.
Yanında küçük bir ödülü de olan projeyi destekleyip artık faturalarını e-maille, e-fatura olarak alan kullanıcılar her ay 10 dakika bedava konuşabilecek.
İlgili afişin içeriği:
"
HER YIL YÜZ BİNLERCE AĞAÇ KURTARIYORUZ

Türkiye'de yalnızca fatura olarak kullanılan kağıt miktarı, her yıl hektarlarca büyüklükte, yüzlerce orman dolusu ağacın yok olmasına neden oluyor.
Yalnızca biz,bir yılda faturasıyla,zarfıyla yüz binlerce ağacın kaybedilmesine neden olacak kadar kağıt kullanmak zorunda kalıyoruz.Diğerleri ile birlikte ürkütücü boyutlara varan bir ağaç kaybı.
Bitecek.Bitiyor bu ziyan.Haydi Türkiye.Biz istersek yaparız, elektronik fatura kullanırız, yüz binlerce ağacı kurtarırız.
Türk Telekom, Türkiye'de eketronik fatura uygulamasını başlatıyor ve yüzbinlerce ağacı kurtarıyor. Siz de,444 1 444'ü arayarak ya da Türk Telekom ofis ve bayilerine uğrayarak e-fatura başvurusu yapın, ağaç kurtarmaya başlayın, çevre,insan ve dünya sağlığına büyük bir katkıda bulunun.
Türk Telekom, elektronik fatura dönemini başlatıp ağaç kaybını engellemenin yanı sıra, her yıl 100.000 ağaç dikerek, ülkemize yeni ormanlar kazandırıyor.
Haydi Türkiye! e-fatura kullanalım milyonlarca ağacı kurtaralım.
HER YIL YÜZ BİN YENİ AĞAÇ DİKİYORUZ

"
Bu mantıklı davranışlarından dolayı Türk Telekom'u destekliyorum. Bundan sonra ben de adsl ve telefon faturamı e-fatura olarak alacağım. Alkışlar Türk Telekoma!!!
Bu mantıklı davranışlarından cesaret alarak Türk Telekom a bir seslenişte bulunmak istiyorum:
ARTIK YETER! DAHA KALİTE VE HIZLI İNTERNET KULLANMAK İSTİYORUZ!!!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

tt yine insanların damarlarından girip vicdanlarına sızmaya çalışıyor evet güzel bir proje tebrik etmek gerekte bu hassasiyetlerini sabit ücret, pahalı internet konusunda da gösterseler keşke..

mesut demir dedi ki...

keşkeeeeee !!!