BU SİTE NEDEN VAR???

Ülkemizin ekonomik sorunları ve işsizlik sorununa çözüm üretmek amacıyla oluşturduğum projemi sizlerle paylaşmak ve fikrinizi almak için...
TRimece Projesini öğrenmek için lütfen tıklayın...

2 Mayıs 2008 Cuma

KUMBARA DAN HABERLER-1


Kumbaramıza atacağımız günde 1 ytl leri kapsayan TRimece Cephesi'nden sizlere haber var!
öncelikle yeni gelen okurlarımıza TRimece Projesi'nin ne olduğunu öğrenmeleri için ilgili linki verelim. (buraya tıklayın)



Daha öncede belirttiğim gibi 70 milyon insanımızı kapsayan projemiz için; günde 1ytl yi bir kumbaraya atarak ülke ekonomisine katkıya, 1 Ocak 2008 tarihinde başlangıç yapmıştık.

Ben bu cephenin neferleri kimler henüz bilmiyorum belki yalnızım (ki öyle olsa da sorun değil benim için), belki de biryerlerde benim gibi kararlı eyleme geçmiş gizli neferler vardır.(umarım varsalar bana ulaşırlar)

Şimdi gelelim benim kumbaramdan okurlarıma vereceğim habere:
1 Ocak'tan itibaren bir takvim ve 1 kumbara yardımıyla hergün 1ytl biriktirme girişimim hiç taviz vermeden devam ediyor. Bugün elimdeki 1ytl yi kumbarama atarken beni sevindiren bir gelişme yaşadım. Kumbarama 1ytl yi atmakta zorlandım. Kumbaram doluyordu:). Bu beni kararlı oluşumun hazzı açısından ve sonuca ulaşmada "tünelin sonundaki ışığa" dair şevklendirdiği için mutlu eden bir gelişmeydi!
Daha önce de kumbaramda para biriktirmiştim fakat ilk defa kumbara dolduğu için para atarken zorlandım :). Kumbarayı açıp bozuklukları saymaya niyetlenmişken öncelikle bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.

(kumbaradan toplam 170 ytl çıktı. ara ara elime geçen 1 ytl dışındaki bozuklukları da atmıştım.)
Şimdi yeniden başlangıç yapmanın heyecanı var. "Bugün ülken için ne yaptın?" sorusuna bir cevabım var ve bunun huzuru da insanı yeterince mutlu ediyormuş... Mutluluğumun "ulusal boyut" kazanması temennisi ile hoş-ça-kalın...