BU SİTE NEDEN VAR???

Ülkemizin ekonomik sorunları ve işsizlik sorununa çözüm üretmek amacıyla oluşturduğum projemi sizlerle paylaşmak ve fikrinizi almak için...
TRimece Projesini öğrenmek için lütfen tıklayın...

19 Kasım 2007 Pazartesi

Nasil Destek Olabilirim?

Destek olmak isteyenler için birkaç cümle ile nasıl destek olabileceklerini söylemek istiyorum:

Şuanda sadece sitemizin daha fazla insana ulaşmasını, projenin anlatılmasını hedefliyorum eyleme geçme tarihini "1 OCAK 2008" olarak belirledik. Bu tarihe kadar tanıtım yapacağız.

Tanıtıma destek olmak için msn ininizde "ileti" kısmına sitenin adresini yazarak listenizdeki arkadaşlarınıza tavsiye edebilirsiniz. Üye olduğunuz site veya forumlar varsa burada siteden bahsederek insanların ilgi göstermesini sağlayabilirsiniz.

Projemiz 70 milyon insanımızı kapsadığı için bu çalışmaları yapmamız önemlidir, ancak bu gibi tanıtımlar vasıtasıyla proje herkese anlatılabilir. İnternet üzerinden reklam çalışmalarını da başlatmış bulunmaktayız.

Desteğiniz için teşekkür ederim...

Şuanda hazırlamakta olduğum yazılar:

- GAP projesinin akıbeti(35 yıldır tamamlanamayan proje) ve TRimece Projesindeki yeri

-TEKEL'in satışı bizi ilgilendirir mi?

-Halkbank(Halk-bank)?

-Hazine bonosu ve Devlet tahvili nedir?

-TRimece Yatırım Hakkında Ne Düşünüyor, En Karlı!!! Yatırım Hangisidir?

-"TÜRK MALI" Nedir? ... vs

Bu başlıklar şuanda hazırladığım yazılardır bunların dışında söylecek sözlerimizde var. Sizler araştırılmasını ve bahsedilmesini istediğiniz konular için yorum gönderip tavsiye de bulunabilirsiniz.

Sayfanın sağ kısmında bulunan ankete katılarak fikrinizi belirtebilirsiniz.(Fikriniz bizim için önemli)

Yeni yazılarımızla buluşmak üzere...

Son söz:

"Bir ulusun hayatıyla doğrudan doğruya ilgili olan ekonomisi,çöküşünün de yükselişinin de nedenidir. Zamanımız bir iktisat çağıdır. Kılıç kullanan kol yorulur ama saban kullanan kol yorulmaz, her gün daha çok güçlenir ve toprağına daha iyi sahip olur. Osmanlı İmparatorluğu her şeyden önce sabanın karşısında yenildi. Kılıçla zafer kazananlar er geç yerlerini sabanla zafer kazananlara bırakmak zorunda kalırlar.Ulusal egemenlik, iktisadî egemenlikle birleştirilmelidir yoksa kazanılan askerî ve siyasî başarılardan olumlu sonuçlar elde edilemez"

Mustafa Kemal ATATÜRK

(1923 İzmir İktisat Kongresi)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşım!
Seni tebrik etmek istiyorum öncelikle,yeni oluşturmakta olduğun siteni inceledim baştan sona. Etkilendiğimi de söyleyebilirim, bir vatandaş olarak milli duyguları daha yoğun hissettim okuduğumda.Çok iyi,güncel ve de çözümü bekleyen konulara değinmişsin, bunlara tabi ki şu anda konu başlıkları diyebiliriz zaman içinde çoğaltılıp detaylandırılabilir tabi en önemlisi çözüme ulaşması.
Projeni destekliyor, başarılar diliyorum.
akay

mesut demir dedi ki...

teşekkürler akay arkadaşım!

umarım insanları etkilemenin dışında eyleme geçme konusunda birşeyler yaparız sizlerinde desteğiyle malum bunun vakti geldi de geçiyor bile!

ülke bilincini misyon edinmiş bireyler görme temennisi ile saygılarımı sunuyorum...